Tisztelt Partnereink, Vásárlóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunk technikai okok miatt, határozatlan ideig zárva tart.
Megértésüket köszönjük!

A NasiDoboz egy olyan egészséges nassolnivaló válogatás, ami aszalványok, magvak és gabonafélékből készített falatok összeválogatásával készül. Minden doboz 4 féle nassolnivalóból áll, melyek a sós és édes ízek, valamint a lágy és a ropogós állagok kellemes keverésével, precízen kimérve készülnek. Célunk a változatos, minőségi és mégis finom rágcsálnivaló könnyű elérésének biztosítása, mely különböző életritmusok mellett is biztosítani tudja egy egész napon át az egészséges falatozást, legyünk akár sportosak, diétázók, egészségtudatosak vagy szimplán gyümölcs és magkedvelők.

Jelenleg minden vásárló 5 féle NasiDobozból válogathat, két féle Fitt és Energia, valamint a Válogatás dobozokból, amit 20 különböző féle rágcsálnivalóból válogattunk össze.

Küldetésünk

A NasiDoboz küldetése segíteni az embereknek abban, hogy az alapvető impulzus étkezésüket, a nassolást, egészséges módon tudják kielégíteni.

Miért hoztuk létre a NasiDobozt?

Magyarország, a WHO 2014-ben leközölt tanulmánya szerint egész Európa legelhízottabb nemzete lett, amivel az Egyesült Királyságot is megelőzte. Ez a probléma mára hihetetlenül nagy mértékeket öltött. Az egészségügy rengeteget költ cukorbetegek kezelésére, gyógyszereire, a szív és érrendszeri betegek gyógyítására, vagy egyéb elhízásból fakadó betegségek kezelésére. Az elhízás problémáját megoldani azonban egy igen komplex feladat.

Miután kialakulásának oka is szerteágazó, megoldani is csak integráltan, több lépcsőfokon keresztül lehet. Okozója lehet az elhízásnak a kulturális ételeink minősége, mennyisége, és a megváltozott ülő életvitel rossz kombinációja. Okozója lehet a nyugati kultúrából beáramló gyorsétteremi láncok elterjedése, és a globalizáció következtében, minőségbiztosítási célból elterjedő fagyasztott (vagy túl sok tartósítószert, ízfokozót és állománynövelőt tartalmazó) élelmiszerek túlzott fogyasztása. De szintén nagyon nagy problémát okoz a cukros üdítők és a cukros, sós nassolnivalók mértéktelen fogyasztása is, amik a rohanó világban mára nagymértékben diétánk részét képezik.

 

Kinek szól?

A NasiDoboz célja, segíteni az embereknek olyan komfort ételhez jutni, ami a mai globalizált, rohanó világunkban is könnyen alkalmazható. A dobozokat különböző aktivitás szintekhez/életmódokhoz igazítva válogattuk össze, így akik többet sportolnak is hozzájuthatnak, magasabb energiatartalmú nassolnivalóhoz, akik pedig egész nap ülnek is megtalálhatják a nekik való kalória szegényebb falatokat. Ízeiben igen kombinált, ezért tökéletes alternatívája lehet a csokoládénak és a chipseknek, melyek tápértékükben messze nem ennyire kedvezőek, mint a NasiDoboz, amely vitaminokban és ásványi anyagokban minden esetben gazdag, sőt, aszalt gyümölcseink kifejezetten koncentráltan tartalmazzák ezeket az elemeket.

A NasiDobozzal együtt jár a jókedv...

Hogyan működik?

Legyen egy étel bármennyire is egészséges, a mértéktelenség minden ételből negatív hatásokat tud kiváltani. A NasiDoboz ebben is segít az embereknek, kimért, napi energiaszükséglethez igazított rágcsálnivalóinak segítségével.

A NasiDoboz személyre szabható, és beilleszthető különböző diétákba, különböző életvitelekhez, könnyen hozzáférhető módon.

Hogyha kíváncsi vagy a legaktuálisabb hírekre, akkor olvasd minden nap a nasidoboz.blog.hu-t!

Mira Blog

 

Dalma összegyúrta azt, amit mi egyszerűen lányok (azt hiszem ezt többünk nevében is mondhatom) imádunk. A nassolást, az édességet, az egészséget, a testünkre való odafigyelést, az egyediséget, a designt.”

Igenélet Blog

 

Ilyen nincs és mégis van, hála a NasiDoboznak: mostantól büntetlenül rágcsálhatsz két étkezés között!”

GirlPower! Blog

 

Az egészséges étel lehet nagyon finom is. Az ínycsiklandozó ételek csomagolása pedig magáért beszél. Itt a NasiDoboz, telis-tele egészséges és finom magvakkal, aszalványokkal és gabonafélékkel.”

Bánszki 'Fannibetterlife' Fanni

 

„Köszönöm szépen a lehetőséget @dmikula2! Mindenkinek csak ajánlani tudom a @nasi_doboz-t! Nagyon jól néz ki és nagyon finom. Rendeljetek ti is a webshopjukból!!!”Köszönjük, hogy a véleményeddel segíted a munkánkat! Ahogy minden visszajelzés, így a Te véleményed is fontos számunkra. Oszd meg velünk bátran a gondolataidat, ötleteidet a NasiDobozzal kapcsolatosan az elérhetőségeink bármelyikén illetve a közösségi oldalainkon.